Inferno

Fruitautomaten zijn niet langer alleen meer beschikbaar in de speelhallen en bij de cafetaria, jij kan nu via de computer, smartphone en tablet meespelen op de beste en leukste fruitautomaten. Een bekende titel is de Diamond Runner gokkast. Deze online fruitautomaat zal direct opvallen en voor even mee terug nemen in de tijd. Alle facetten zijn erg herkenbaar, de geluiden, de speelmanier en de lichtjes.

Jij hoeft als speler enkel op de inzet te letten en de winlijnen. Naast de leuke reguliere geldprijzen maken de spelers ook nog eens kans op een mooie progressieve jackpot. Deze hoofdprijs kan oplopen tot in de duizenden euro’s. Zelfs met een minimale inzet maak jij al kans op de jackpot op de Diamond Runner fruitautomaat.

Hoe werkt de Diamond Runner gokkast?

Als jij wel eens eerder hebt meegespeeld op een ouderwetse fruitautomaat, dan zal niks meer nieuw voor je zijn op de Diamond Runner gokkast. Deze automaat beschikt over een onderspel en een bovenspel. Met een minimale inzet kan jij gaan draaien op het onderspel. Door winsten vast te zetten kan er op het meer lucratievere bovenspel gespeeld worden. Het spel kent slechts één winlijn, deze staat in het midden van het slot. Alleen winsten met het symbool J worden ook op andere plaatsen op de gokkast uitbetaald, dit is namelijk de felbegeerde jackpot symbool.

Progressieve jackpot

De progressieve jackpot start elke keer weer bij minimaal duizend munten, maar deze groeit met de seconde. Elke keer als er wereldwijd een speler meespeelt, zal de jackpot stijgen. De progressieve jackpot winnen kan door zesmaal het J symbool op de speelrollen te krijgen. Het is daarom slim om dit symbool vaak vast te zetten en op die manier meer kans te maken op die torenhoge geldprijs op de Diamond Runner fruitautomaat.