Big Catch

Sommige online gokkasten beschikken over meer vermaak dan andere, een goed voorbeeld hiervan is de Big Catch gokkast. Dit online videoslot kent namelijk een bijzondere extra functie. Bij elke winst zullen de winnende symbolen verdwijnen van het slot en kan jij de zee op de achtergrond wat beter bekijken. Helaas komen er geen gratis spins voorbij op dit spel, maar wel een leuk bonusspel. Het bonusspel kan op willekeurig moment van start gaan, hiervoor zijn geen speciale bonussymbolen noodzakelijk. Dit komt het spel zeker ten goede, aangezien er op die manier mee ruimte is voor andere symbolen die een leuke winst kunnen opleveren.

Hoe werkt het Big Catch slot?

Het online videoslot Big Catch kent een basisopzet. Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. De basissymbolen komen voor op dit spel, maar zorgen wel voor een stuk meer overzicht. De overige animaties hebben te maken met het thema, zijn scherp en mooi gemaakt. De Wild symbool is te herkennen aan de afbeelding van een zeester. Deze feature kan andere symbolen vervangen en daardoor voor een winnende combinatie zorgen in een uitzichtloze situatie.

Bonusspel op de Big Catch gokkast

Het bonusspel is het hoogtepuntje op de Big Catch gokkast. Om dit spel te bereiken hoef jij geen bepaalde symbolen op de rollen krijgen, dit gaat namelijk volledig willekeurig. Het random bonusspel staat in het teken van vissen. Jij mag namelijk een hengeltje uitgooien op één van de vijf rollen. Vang jij een vis uit de rol, dan zal er een mooi geldbedrag aan jouw speeltegoed worden toegevoegd.