Book of Ra Deluxe

De online gokkast Book of Ra Deluxe is van de maker Novomatic. Dit bedrijf bracht een tijd terug al de speelautomaat Book of Ra uit, dit is de opvolger daarvan. Opnieuw heeft het Egyptische thema voor veel vermaak gezorgd. Toch zullen veel spelers dit thema wel een beetje zat zijn, aangezien bijna elke ontwikkelaar hier gebruik van maakt. Desondanks is de Book of Ra Deluxe gokkast een redelijk succesvol spel geworden, waarbij de gratis spins toch echt het hoogtepunt zijn. Er komen helaas genoeg wel veel standaardsymbolen langs op de rollen, maar dat zorgt wel weer voor wat meer overzicht.

Hoe werkt de Book of Ra Deluxe gokkast?

Het Book of Ra Deluxe slot is overal het algemeen zeer basis gehouden. De achtergrond, geluiden en animaties zijn standaard. Datzelfde geldt voor de vijf speelrollen en drie rijen, plus de tien winlijnen. Het echt vermaak zit hem in de gratis spins, deze kunnen behoorlijk winstgevend uitpakken. De geanimeerde symbolen, de Scatters en de Wild symbolen zijn scherp en van een goede kwaliteit. Vanzelfsprekend sluiten die ook prima aan op het thema van het Book of Ra Deluxe videoslot.

De symbolen van de boeken kunnen zomaar gratis spins opleveren, maar deze heeft ook de functie van een Wild feature. Mocht het boek dus een keer of tweemaal op de rollen verschijnen, dan zal deze de werking hebben van een Wild symbool en andere symbolen vervangen. De geluidseffecten zijn niet irritant, maar kunnen onderin het scherm wel worden uitgezet.

Gratis spins op het Book of Ra Deluxe slot

De gratis spins zijn het leukste op de Book of Ra Deluxe gokkast van Novomatic. Als jij driemaal het boek op de rollen krijgt, dan worden er tien gratis spins toegekend. Tijdens de gratis draaien zal er nog een extra Wild symbool actief zijn, welke zomaar kan expanderen. Hierdoor neemt de winstkans enorm toe!